Nageltrends zomer 2021

Gepubliceerd op 22 juni 2021 om 08:00

Nageltrends zomer 2021 van New French tot retro ‘90’s

 

Je handen zijn je visitekaartje en daar mag een leuk kleurtje niet bij ontbreken. Dit zijn de nageltrends zomer 2021 van New French tot retro ‘90’s, deze zomer mogen je nagels gezien worden.

 

Nagels als visitekaartje

Wist je dat je handen veel kunnen verraden over jou als persoon? Goed verzorgde handen met dito nagels zijn daarom een must voor elke vrouw. Natuurlijk wil je niet alleen volgens de laatste modetrends gekleed gaan. Je wil ook trendy nagels hebben. Een kleurtje is zeker een aanrader in de zomer. Perfect gelakte nagels onderstrepen je zomerse outfit.

 

Nageltrends zomer 2021 van New French tot retro ‘90’s

De zomer laat een aantal verrassende kleuren en nageltrends zien. De Pantone kleuren 2021 spelen daarbij natuurlijk een belangrijke rol. Dit geldt overigens ook voor andere trends zoals New French en retro ‘90’s design.

 

Zomernagels in de Pantone 2021 trendkleuren

Dit jaar zijn maar liefst twee kleuren bijzonder trendy wat de nagels betreft. Het gaat daarbij om de frisse kleur illuminating yellow en de klassieke tint ultimate grey. Misschien een vreemde keuze, maar deze kleuren kun je prima met elkaar combineren als het op nagellak aankomt.

Overigens hoef je je niet te beperken tot deze twee Pantone 2021 kleuren. Andere kleuren die deze zomer helemaal trendy zijn, zijn onder andere: marigold, french blue, mint en raspberry sorbet. Deze en nog meer kleuren kun je deze zomer gewoon met elkaar combineren voor stralende nagels.

 

New French nageltrend zomer 2021

Iedereen kent de klassieke variant van French nails wel: de rand wordt in wit gelakt, terwijl de rest van je nagels naturel gehouden wordt. Deze zomer hoef je je echter niet druk te maken om de witte rand. Deze is zo anno 2020! Dit jaar mogen de tips van je nagels voorzien worden van een leuk kleurtje of twee, drie. Dus: laat je nagels in amandelvorm vijlen en laat de tips voorzien van een kleurrijke eyecatcher.

 

Pasteltinten nagellak

Hou je niet zo van opvallen? Dan is deze trend jou op het lijf geschreven: pasteltinten zijn hot! Je kunt kiezen voor 1 kleur, maar beter is om deze zomer 2 – 5 kleuren met elkaar te combineren. Op die manier creëer je echte blikvangers.

 

Neonkleuren

We zijn het binnen zitten meer dan zat en dat komt tot uitdrukking in de explosie van kleuren die we dit jaar op de nagels gebruiken. Neon is helemaal trendy! Je kunt er alle kanten mee op. Lak de gehele nagel in neonkleuren of breng leuke accenten op natuurlijke nagels aan met de neon nagellak. Kleine tip: neonkleurige nagels kunnen nogal opzichtig zijn. Je voorkomt dit door je nagels redelijk kort en rond te houden.

 

Glitters op je nagels

Welke vrouw houdt niet van glitter en glamour? Deze zomer mag je shinen, maar dan wel op bescheiden wijze. Voeg een beetje glitter toe aan je nagels. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de tips te voorzien van gouden glitters. Of lak halve maantjes op je nagels met goudkleurige glitter nagellak.

 

Combinatie van matte en glanzende top nagellak

Geen zin om direct voor meerdere kleuren te kiezen? Dan kun je de nagels om en om of om de 2 nagels voorzien van een andere topcoat laag. Op de duim, wijsvinger en pink gebruik je bijvoorbeeld glanzende topcoat, op de overige nagels een matte finisher.

 

Retro ‘90’s nagellak trends

Zoals met heel veel dingen in de mode, maken de nageltrends dit jaar een terugkeer naar de jaren ’90. Als je in de jaren ’90 tiener bent geweest kun je dit jaar met heel veel modetrends je hart ophalen. Hier valt in elk geval de French manicure al onder, alleen dan met een twist. Donkere en kort gevijlde nagels zijn deze zomer eveneens hot.

 

Rode nagellak voor de zomer 2021

Rood blijft tijdloos en klassiek als het aankomt op de keuze voor een kleur nagellak. Je ziet deze kleur dus deze zomer ook gegarandeerd terugkomen. Kies vooral voor frisse tinten rood voor het echte zomerse gevoel.

 

Zoals je ziet is er dit jaar zomer volop keuze wat betreft de kleuren en patronen van je nagels. Welke van bovenstaande nagellak trends voor de zomer 2021 spreekt jou het meeste aan?