Nageltrend voorjaar 2022

Gepubliceerd op 17 maart 2022 om 11:45

Iedere maand komt er een moment waarop het duidelijk is dat een mani-opfrissing op zijn plaats is. Of je nagellak nou afgebroken is of je gewoon een andere kleur wil, we weten precies wanneer we een nieuwe manicure nodig hebben. Maar de vraag blijft altijd: welke kleur of welk design kies je? Uren scrollen door Pinterest voor je nagelafspraak is key maar zorgt ook niet altijd voor resultaat. Daarom zet ik de mooiste kleuren nagellak voor 2022 op een rij, laat de lente maar komen.

 

Nageltrends 2022

Het is nooit te vroeg om in de lentestemming te komen, zeker als het om je nagels gaat. Heldere bloemenkleuren, pasteltinten en zachte, delicate tinten zijn de basisitems van het seizoen. Het is tijd om het winterpalet van kastanjebruin, chocolade, zwart en marineblauw achter ons te laten en wat luchtige tinten aan je leven toe te voegen. Ik zet de beste kleuren voor je nagels op een rij zodat je een goede overgang van de winter naar de lente kunt maken.

1. Nude

De lente doet meestal denken aan zachte pastelkleuren en bloemen, maar ook nude-kleurige nagels mogen weer gezien worden. Klassieke nude- en lichtroze tinten zijn een go-to waardoor je natuurlijke nagelkleur versterkt worden en uitgroei minder opvalt.

2. Neonkleuren

Neons zijn niet jouw typische lentekleuren, maar in 2022 mogen ze toch op je nagels. Overweeg om je nagels op te peppen met luide, levendige neonkleuren of ga nog een stap verder en laat je nagelstyliste een funky set freestylen met neonlak.

3. Extra AF

Als je diegene bent die iedere nagelafspraak inloopt met een compleet moodboard aan ontwerpen of je nagelstyliste haar gang laat gaan, heb je geluk. Nagels met een “extra” design mogen dit jaar weer gezien worden.

4. Blues

Ijzige blauwe tinten zijn passend voor de winter, maar dit jaar ook voor de lente. Lichtblauwe nagels zijn trending voor de overgang van koude naar warmere dagen.

 

Maak snel een afspraak voor een mooie set lentenagels!