E-Gel wat is het en wat doet het voor je nagels?

 

Nagelbijters en mensen met broze nagels opgelet! Er is een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien, die niet om de haverklap scheuren. Deze life-changing behandeling heet E-Gel (BIAB) – Builder In A Bottle.

 

"E-Gel (BIAB) van het merk Verin is een flexibele en verstevigende gel, waarmee we kunnen opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Het product bevat al een base én een primer en we kunnen het er vanaf soaken. Met E-Gel kunnen we een kleine verlenging maken, als je dat graag wil. Ook kunnen we E-gel als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan uiteraard ook zonder gellak. We kunnen het dan opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. E-Gel (BIAB) van Verin is er in verschillende mooie kleuren en het merk is cruelty free en 10-free. Dit betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten." 

Daarom is het dus niet slecht voor je eigen nagels!    

 

WAT DOET BIAB VOOR JE NAGELS?

"De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven – de kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.

Naast het feit dat je nagels zo mooi glanzen zal de kleur ook heel mooi blijven zitten en niet verkleuren. De versteviging die aangebracht zal worden blijft als een huis zitten. De BIAB blijft ongeveer 3-4 weken perfect zitten. "

 

VOOR WIE IS BIAB GESCHIKT?

"Met name voor mensen met poreuze, dunne nagels. Ook voor nagelbijters biedt E-Gel uitkomst: je kunt een traject starten waardoor je na een aantal behandelingen een langere nagel kunt krijgen."

 

DE BEHANDELING

Bij de E-Gel nails zal er alleen gevijld worden en gepolijst. Dit is voor degene die al perfecte nagels hebben. Heb jij velletjes en is er extra aandacht nodig bij het verzorgen van jouw handen? Dan boek je de manicure erbij. De E-Gel kan ook gecombineerd worden met gellak eventueel. E-Gel nails hebben ook verschillende kleuren (zie hieronder), dus je kan het zo fel of feestelijk maken als je zelf wil. Maar naturel houden kan natuurlijk ook ;-).

 

Boek snel jouw BIAB behandeling!