Ben jij een Nagelbijter en wil je hier vanaf?

 

Stoppen met nagelbijten is makkelijker dan je denkt.

Wanneer je kiest voor het speciaal ontwikkelde nagelbijtarrangement van Nails & More kan je al na 10 weken gestopt zijn met nagelbijten.

 

Prijs Nagelbijtarrangement:

Het arrangement bestaat uit 6 behandelingen en duurt 10 weken. De prijs van het totale nagelbijtarrangement is € 150,00. Bij de eerste behandeling betaalt u het eerste deel á € 100,00. Voorafgaand aan behandeling vier breng ik de resterende €50,00 in rekening.

 

Hoe ziet het Nagelbijtarrangement eruit?

 

WEEK 1 - BEHANDELING 1

Tijdens de eerste afspraak maken we een plan die het beste aansluit op jouw wensen. We plannen alvast zover mogelijk vooruit, zodat alle behandelingen in de juiste week uitgevoerd gaan worden. Tijdens de eerste behandeling, na de mini-manicure, kiezen we samen tussen  Acrylgel of Biab nagels. Vaak valt de keuze op een set kunstnagels van Acrylgel. Acrylgel is harder dan een Biab, waardoor het nog lastiger is om dit af te bijten.

Uiteraard kies je zelf hoe de nagels worden afgewerkt: French manicure, gellak of met glitters. Aan de vorm en lengte van de nagels zitten wel wat restricties. Je bent waarschijnlijk gewend aan korte nagels, de eerste weken houden we dat ook zo! Je krijgt een potje nagelriemolie mee naar huis om deze dagelijks te kunnen verzorgen, omdat de nagelriemen van nagelbijters vaak in slechte conditie zijn.

 

WEEK 2 - BEHANDELING 2

De tweede behandeling is kort op de eerste. Je komt langs voor controle. We overleggen hoe het gaat en repareren eventueel afgebeten en afgebroken nagels.

 

WEEK 3 - BEHANDELING 3

De nagels moeten in perfecte staat blijven om niet in de verleiding te komen weer te gaan bijten! Daarom kom je twee weken na het zetten van de nieuwe set alweer langs om de nagels bij te vullen. Je kiest weer een nieuwe afwerking en de nagels mogen nu al ietsje langer gevijld worden.

 

WEEK 5 - BEHANDELING 4

De eerste keer opvullen is alweer twee weken geleden. Deze week kom je langs om wederom je nagels bij te vullen, alles netjes te maken en we bespreken hoe het gaat.
Ook vragen we je voor deze behandeling het laatste deel van €50,00 te voldoen.

 

WEEK 7 - BEHANDELING 5

Nu begin je al steeds minder drang te krijgen om aan je nagels te bijten. We blijven toch elke 2 weken opvullen en verstevigen om een terugval te voorkomen! En je kiest natuurlijk weer tussen French, een andere kleur of glitters.

 

WEEK 10 - BEHANDELING 6

Je hebt nu drie weken dezelfde set gehad. De nagels worden voor de laatste keer bijgevuld. We maken een laatste afspraak voor drie weken later. De kosten van deze afspraak valt buiten het arrangement, omdat je vanaf dat moment kiest tussen: verwijderen (en lakken) of bijvullen.

 

Heb je het gevoel dat je geen drang meer hebt om aan je nagels te bijten? Dan kunnen de nagels eraf! Je kan er ook voor kiezen om nogmaals bij te vullen of te voorzien van een gellak, zodat de eigen nagels mooi kunnen groeien zonder te scheuren.

 

WEER MOOIE NAGELS IN 10 WEKEN!