Huisregels

 

 • Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt.
 • Voor elke afspraak word u op tijd verwacht! Elke keer 5 minuten te laat wordt niet gewaardeerd. Bij 10 minuten te laat, komt de gemaakte afspraak te vervallen. Dit omdat ik voor u een tijd heb gereserveerd en ik geen klanten na u onnodig wil laten wachten. Daarnaast wordt er ook 100% van de geboekte behandeling bij u in rekening gebracht. Kom dus gewoon op tijd! 
 • Ik verzoek u om geen gebruik te maken van een mobiele telefoon, tenzij in noodgevallen. Meld dit alsjeblieft van tevoren.
 • Soms verandert er iets in uw agenda waardoor de gemaakte afspraak niet door kan gaan. Dat is begrijpelijk en daarom bied ik u de mogelijkheid om uw afspraak kosteloos te annuleren binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak, daarna ben ik genoodzaakt 50% van de behandelprijs bij u in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus een "no show" moet ik helaas het gehele bedrag in rekening brengen.
 • Bij regelmatig/herhaaldelijk afzeggen kan bij een volgende afspraak een volledige aanbetaling worden gevraagd óf word u verzocht een andere salon te zoeken.
 • De betaling van behandelingen kunnen zowel contant als per pin in de salon voldaan worden. 
 • Uit hygiënisch oogpunt en om een goede hechting van het (kunst)product te verzekeren, is het niet toegestaan om te roken, eten of drinken tijdens een behandeling.
 • Op de behandelingen geldt een garantie van 7 dagen. Die garantie is alleen geldig als de onderhoudstips goed in acht zijn genomen. Tipverlengingen vallen NIET onder garantie. Hiervoor wordt een toeslag van € 0,75 per nagel gerekend.

 • Bij een eerste behandeling dienen de nagels vrij te zijn van kunstproduct. Wanneer het product niet door mij is gezet, worden er extra kosten in rekening gebracht voor het verwijderen van het product.
 • Kalknagels en/of schimmelnagels worden in mijn nagelstudio niet behandeld. Ik zal u altijd doorverwijzen naar uw huisarts. Pas nadat uw huisarts of behandelende arts u toestemming geeft voor nagelproducten kan ik uw nagels weer behandelen. Waarom doe ik dit niet. Een schimmel moet eerst behandeld worden en niet worden geseald met een waterdicht nagel product. Dit maakt de schimmelinfectie alleen maar erger, waardoor u zelfs uw nagel kunt verliezen. Schimmelnagels zijn erg besmettelijk! Ga altijd eerst naar uw huisarts voor advies en een medische beoordeling. 
 • Ik vind kinderen heel leuk maar mijn salon is géén geschikte en géén veilige plek voor ze en bovendien heeft de ervaring geleerd dat de verveling vaak toeneemt waardoor ik mijn werkzaamheden niet goed kan uitvoeren en daardoor uitloop. Een bezoek aan de nagelsalon is een luxe. Even heerlijk ontspannen zonder kind(eren). 
 • In de nagelstudio is ruimte voor maar 1 cliënt. Kom dus alleen naar uw afspraak! Heeft u (tijdens de schoolvakantie) een afspraak maar geen oppas, annuleer dan de afspraak op tijd en plan een nieuwe afspraak op een moment dat u wel oppas kunt regelen.
 • Vanaf 18 jaar is iedereen van harte welkom in de salon. Behandelingen worden niet uitgevoerd bij personen onder de 18 jaar. Vanaf 17 jaar uitzonderlijk met toestemming van een ouder.
 • De nagelstudio is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan doordat de nagelstudio is uitgegaan van de door de cliënte verstrekte informatie of onvolledige informatie over bijvoorbeeld ziekten, medicijngebruik, werkzaamheden en vrijetijdsbesteding.
 • De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Nails & More en worden niet verstrekt aan derden.
 • Zes maanden na uw laatste bezoek aan de salon zullen uw gegevens volledig uit het systeem worden verwijderd.

   

  Wees u er van bewust dat ik een fulltime bedrijf run en u bij mij een dienst afneemt.

   

   

  Ik wil er voor zorgen dat al mijn klanten tevreden de salon uitstappen. Bent u langer dan 3 maanden niet geweest dan kunt u helaas geen afspraak meer maken. Neem desgewenst even contact op via de Mail of via Whatsapp.

 

Ik hanteer geen geld terug beleid!