Fiber Gel

De Fiber Gel Urban Nails heeft enorm veel geweldige eigenschappen: Het is een dikke basis gel boordevol Fibers. Deze fibers zorgen voor sterkte. De gel is dik van structuur en zorgt voor flexibiliteit in de nagels. Daarnaast heeft de Fibergel een enorme hechting en de gel bevat Vitamine E en Calcium. Deze vitamine zijn nodig om de nagels gezond te houden.

 

Eigenschappen

Deze gel kun je op de natuurlijke nagel gebruiken, op een tip en zelfs op een sjabloon! De Fibergel is verkrijgbaar in diverse kleuren. Dankzij de dikte kan je met deze gel uitstekend bouwen, waardoor je een mooie bolling kan maken. Dit product is erg flexibel en de fibers zorgen voor de sterkte. Deze eigenschappen voorkomen het loslaten van de nagel. De stevigheid en flexibiliteit, samen met de vitamine E en calcium zorgen voor een erg sterke nagel.  Fibergel hardt uit in 2 min. onder UV of 30 seconden onder LED en kan 2 tot 3 weken gedragen worden.

 

Voor welk nageltype?

De Fiber Gel is geschikt voor ieder nageltype. Doordat deze gel hard is na uitharding is de gel mooi dun te dragen en zeer geschikt voor een bol nagelbed of voor de nagelbijter.