Voor het verzendklaar maken, controleren en afleveren van uw bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van uw totaal prijs. Alle bestellingen boven de € 50,- worden gratis verpakt & verzonden binnen Nederland. Bestellingen onder een totaalprijs van €50,- kosten € 6,75 per pakket binnen Nederland.

 

Het adres dat bekend is bij uw gegevens is het factuuradres. Dit adres is ook het standaard bezorgadres. Wilt u uw bestelling liever op een ander adres laten bezorgen (bijvoorbeeld op uw werk of wilt u iemand een cadeau sturen), dan kunt u dit aangeven als u uw bestelling plaatst. 

 

Al onze bestellingen worden verzonden via PostNL afhankelijk van de grootte van uw pakket. Wij proberen alle bestellingen die wij ontvangen 2 keer per week te verzenden. Bestellingen die gedaan worden op zaterdag, zondag en maandag voor 13.00 uur worden op dinsdag verzonden. Bestellingen die gedaan worden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag voor 13.00 uur worden op zaterdag verzonden. In de meeste gevallen betekent dit dat u uw pakket dan de eerstvolgende werkdag in huis kunt verwachten. 

Bestelling geplaatst op Verzenddag
Maandag Dinsdag
Dinsdag Zaterdag
Woensdag Zaterdag
Donderdag Zaterdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag